Peugeot 301 – Imagini si mici detalii

El este Peugeot 301, un compact sedan cu patru portiere, model care urmeaza sa fie construit in Spania si vandut mai peste tot in lume (Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America de Sud).

In cazul in care va interesa, la partea de dimensiuni avem o lungime de 4.440 mm lungime si un ampatament de 2.650 mm. Tot daca va interesa, avem la partea de siguranta echipamente de genul ABS, ESP, un sistem brake-assist si patru airbag-uri.

Si vreau sa mai stiti ca Peugeot s-a laudat cu faptul ca masina a fost testata „din greu” si se potriveste de minune pe tot felul de drumuri…

Motorizarile oferite ar fi urmatoarele: un VTi de 1.2 litri in 3 cilindri, cu 70 CP si o cutie manuala sau automata, dar si doua propulsoare HDi de 1.6 litri. Adica unul de 91 CP cuplat la o cutie manuala si unul de 114 CP, care lucreaza fie cu o cutie manuala, fie cu una automata.

Plus ca prin masina mai gasim suport pentru MP3, Bluetooth si USB, hands-free, clima, asistenta la parcarea cu spatele si deschidere automata a portbagajului.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Peugeot 301 – Imagini si mici detalii

Comments are closed.