De ce m-as abona?

Abonandu-te la AutoMOD.ro, vei primi automat fiecare articol nou pe care il publicam. Acesta este un mod foarte convenabil pentru tine, fiindca nu va fi nevoie sa vizitezi site-ul in fiecare zi ca sa citesti ultimele articole sau stiri.

Marele avantaj este ca, astfel, vei economisi mult timp si efort; tot continutul nou iti va fi livrat direct, gratuit, si tot ce ai de facut este sa-l citesti, atunci cand ai timp si chef.

Sunt doua moduri prin care te poti abona la AutoMOD.ro:

1. Abonarea la feed-ul RSS. Poti citi ultimele posturi in feed reader-ul tau.

2. Aabonarea prin e-mail. Posturile noi vor fi trimise direct in e-mailul tau.

Vreau ma abonez la feed-ul RSS

Foarte bine. Pentru a te abona la feed-ul RSS, tot ce trebuie sa faci este sa:

a) Sa iti faci un cont la un Feed Reader gratuit (cum ar fi Google Reader sau Bloglines).

b) Vino inapoi la AutoMOD si apasa aici pentru a te abona la feedul nostru (sau ai in sidebar, in partea de sus, un link unde te poti abona la feed)

c) Tadaa! Asta a fost tot. Acum tot ce trebui sa faci este sa-ti verifici feed reader-ul zilnic, ca sa vezi daca a mai aparut ceva nou pe site-urile la care te-ai abonat.

Vreau sa primesc articolele noi direct in adresa mea de e-mail

Nimic mai simplu. Da click aici (se va deschide in fereastra noua, deci ai grija daca ai popup blocker). O sa iti apara o pagina noua, cu un camp unde trebuie sa-ti introduci adresa de e-mail. Nu uita sa completezi CAPTCHA, adica literele alea care verifica daca esti real sau nu. Apoi apasa pe “Complete Subscription Request”.

Stai ca n-ai terminat! Verifica-ti adresa de e-mail, pentru ca o sa primesti un e-mail in care ti se cere sa dai click pe un link pentru a-ti verifica adresa de e-mail. Da click pe linkul acela si gata, ai terminat treaba. Esti abonat la AutoMOD si o sa stii de fiecare data cand scriem ceva nou. In caz ca nu primesti e-mailul de verificare, verifica si folderul Spam/Bulk, ca e posibil sa intre acolo, din greseala.

In caz ca, la un moment dat, te saturi de ce scriem noi (desi putin probabil 😛 ), te poti dezabona la fel de usor. Si cam atat. Daca ai ceva nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *