Automarket Card – Da, un card auto!

automarket_card

Zilnic avem la noi tot felul de carduri. Bancare, pentru reduceri la farmacii, carduri de sanatate etc… De ce n-am avea si un card auto? V-ati pus vreodata intrebarea asta? V-ati gandit vreodata ca un card auto v-ar putea facilita diverse chestii? Iata ca amicii mei de la Automarket s-au gandit si au lansat Automarket CARD, un produs care poate fi comandat de catre orice sofer din tara, un produs care faciliteaza accesul la oferte, promotii si tot felul de produse si servicii la pret redus.

Si, pentru ca suntem in Romania, sa incep cu faptul ca nu va costa nimic sa va comandati acest card. Este 100% gratuit. Intrati, va inregistrati, va personalizati cardul, comandati si asteptati sa-l primiti acasa. Pentru ca-l veti primi! πŸ™‚

Pe scurt, Automarket a incheiat parteneriate cu diverse firma din tara, firme la care puteti beneficia de promotii la manopera si piese de schimb, firme la care veti putea gasi anvelopele de care sunteti interesati, firme la care, multumita preturilor speciale, va puteti β€œtuna” masina. Mai mult, pe langa asigurarile RCA si CASCO, veti gasi si diverse scoli de pilotaj la care puteti merge la cursuri.

Gasiti aici detalii si cum puteti face pentru a intra in posesia cardului.

Felicitari pentru idee, Automarket! πŸ™‚

Author: Sorin Grumazescu