Ce este AutoMOD?

Ce este AutoMOD.ro? Buna intrebare. Ei bine, AutoMOD.ro este un blog scris de niste oameni care iubesc masinile si care isi propune sa acopere cam tot ce inseamna automobilul in Romania si nu numai.

Ce o sa gasesc pe AutoMOD.ro? O multime de lucruri interesante, speram noi. O sa fie stiri, interviuri, galerii foto cu cele mai interesante masini, prezentari de cele mai reusite tuning-uri, wallpapere, screensavere si multe altele. A, si in curand vom lansa si o galerie foto unde voi va veti putea urca poze si sa va laudati cu masinile voastre sau orice alte poze, atat timp cat sunt legate de auto.

Cam asta ar fi, daca aveti intrebari, sugestii, reclamatii sau doar vreti sa ne ziceti “Salut”, vedeti pagina de Contact.

1 thought on “Ce este AutoMOD?

 1. Buna ziua,

  Pentru ca tuturor ne plac masinile atunci cand stau cu partea murdara in jos, am zis sa va invit la o lansare de carte pe tema sofatului in siguranta.

  In doua cuvinte, am incercat sa vin cu cateva idei din lumea reala cu privire la siguranta rutiera, dincolo de viziunea ca a rula in siguranta e a te tarai pe drum cu 20 la ora. Cartea are o abordare mai degraba colocviala, insa primordial practica despre lucruri pe care oricine le poate face pentru a-si anticipa mai bine propriile actiuni si ale altora, impreuna cu comportamentul vehiculului.

  Daca o poza face cat nu-stiu-cate cuvinte, atunci un film ar trebui sa fie si mai eficient; am inserat in ideea asta vreo 50 de filmulete, totalizand o ora si jumatate pe diverse teme. Multe astfel de filme sunt luate de la diverse camere de supraveghere a traficului. Tot pentru secolul 21, navigarea se face simplu cu ajutorul unui meniu din partea stanga, asa incat cititorul sa aiba in permanenta structura capitolelor in fata ochilor. Am inclus si cateva excel-uri zic eu bine realizate in care cititorul poate simula performantele dinamice la peste 700 de modele auto din ultimii 10 ani; distante de franare in functie de suprafata de rulare si viteza, deviatia kilometrajului in functie de dimensiunea pneurilor, cuplu la roata si alte asemenea delicatesuri.

  Cartea va fi disponibila gratuit in format exclusiv electronic pe http://www.sofez.ro.

  Lansarea va avea loc marti, 30 Octombrie, ora 18:00, la Libraria Bastilia din Piata Romana (http://goo.gl/maps/WzjmW).

  M-ar bucura mult daca ati putea confirma prezenta, daca nu simtiti-va indreptatiti la o opinie sincera cu privire la carte :o)

  Va multumesc pentru atentie,
  Theodor Ladar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *