Peugeot RCZ R concept – Imagini si detalii

Peugeot RCZ R Concept va debuta alaturi de „suratele” lui la Salonul Auto de la Paris, iar versiunea de productie va ajunge pe piata abia in 2013.

Cei 260 CP vor fi „smulsi” dintr-un THP de 1.6 litri. Ce inseamna asta? Pai inseamna ca avem cel mai puternic model de productie fabricat pana acum de Peugeot. Si desi e puteric, sa nu credeti ca va deranja foarte mult mediul inconjurator: doar 155 g/km emisii de CO2.

Puterea se duce integral catre puntea fata, iar baietii de la Peugeot au mai montat un un diferential cu alunecare limitata , dar si o suspensie special facuta pentru acest model.

Si da, ati vazut bine, finisajul exterior este oarecum asemanator cu cel de la Onyx Concept, adica un negru mat combinat cu putin aramiu. Iar arcurile rotilor au devenit nitel mai mari, tocmai pentru a putea primi si jante de dimensiuni mai mari.

Frumos! Imi place! 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

8 thoughts on “Peugeot RCZ R concept – Imagini si detalii

  1. Interesant conceptul constructorului francez iar 260 cp sunt chiar o veste frumoasa. Uite ca ne-a uimit si Peugeot-ul anul asta! 🙂

  2. @Mihai, @Mircea, ce vedeti in imagini, teoretic, e doar un concept. Un model, sa-i spunem, pre-productie. Productia incepe undeva la mijlocul lui 2013. Sa vedem cat si ce vor schimba din el. Un lucru e clar: de motor nu cred ca se vor atinge. 🙂

Comments are closed.