Renault Twingo Gordini Renaultsport a fost dezvaluit

Renault a anuntat ca noul Twingo Gordini Renaultsport va debuuta la Atelier Renault pe Champs-Elysees, pe 10 Ianuarie 2010. Si asa cum bine ati citit tot aici pe Automod, noul Twingo vrea sa readuca pe piata colaborarea de success intre Gordini si Renault.

Cu toate astea, elementele ce tin de Gordini s-au limitat la binecunoscutele dungi albe de la exterior si finisajul albastru. Jantele sunt de 17 inch, disponibile fie cu nuante Malta Blue, fie Pearlescent Black. Cumparatorii pot alege un sasiu Cup, cu o garda la sol coborata si aceleasi jante de 17 inch.

Motorul de 1.6 litri, aspirat natural, a ramas tot la 133 CP, dar evacuarea scoate un cu totul alt sunet, mult mai puternic. Conform spuselor celor de la Renault, directia ofera un feedback cat se poate de bun, cu o precizie deosebita.

Tot in amintirea Gordini, a fost folosita piele brodata cu litere de culoare albastra si neagra, insertii de culoare albastra pentru panourile portierelor, manson albastru pentru schimbatorul de viteze si multe altele. De la Renault vine clima, cruise control, sistemul ESP si radio CD cu MP3.

Vanzarile vor incepe undeva in Martie anul viitor.

Sursa Caradvice

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu