Mercedes-Benz SLS AMG de la MEC Design – Propuneri

Nici n-a fost lansat bine, ca noul Mercedes-Benz SLS AMG a si inceput sa primeasca modificari. Intr-adevar pe hartie pentru moment. De aceasta data este vorba de MEC Design si propunerile acestora pentru noul supercar. Trei propuneri pentru moment, dar inca nu se stie ce si cum.

“Suntem extrem de incantati de noul SLS. Si cu siguranta va deveni un clasic la fel ca 300 SL Gullwing. Iar aceste prime studii de design au avut parte de un bun feedback si de aceea abia asteptam sa ne apucam de treaba.” a declarat Cem Altun, CEO MEC Design.

La primul studiu, cel colorat in rosu, vedem o parte frontala noua, cu o grila de mari dimensiuni si prize de aer curbate. Steaua Mercedes a fost mutata deasupra grilei si au mai fost adaugate praguri laterale si jante de 22 inch bi-color.

Cea de a doua propunere este asemanatoare cu prima, dar intr-un finisaj de culoare galbena. Jantele sunt diferite, dar tot de 22 inch, iar interiorul ramane neschimbat cu exceptia volanului sport din fibra de carbon imbracat in Alcantara.

Ultima propunere se refera in special la partea din spate a masinii, unde MEC Design adauga un difuzor, evacuare cu conducte ovale cromate si un eleron. Evacuarea cica va scoate un sunet deosebit.

Sursa WCF

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu