MINI Cooper Equipe de la Arden

Tunerii de la Arden sunt cunoscuti in special pentru modificarile pe care le-au adus modelelor Jaguar sau Land Rover. Acum a venit randul altui model britanic, MINI Cooper, pe care l-au intitulat MINI Cooper Equipe. Modificarile vor fi atat la partea mecanica, cat si din punct de vedere al imaginii, Arden lansand un numar limitat de unitati, mai exact 40.

Cei de la Arden si-au indreptat atentia catre partea frontala si la cea din spate unde o sa observati grile cromate, alaturi de conductele de evacuare la fel de cromate si jantele de 18 inch. Nici interiorul nu a fost uitat, modelul primind piele in doua tonuri pentru scaune, bord, volan si portiere. Si covorasele si pedelierul au fost schimbate de catre cei de la Arden, pedalierul avand chiar stantat numele tunerilor.

Sub capota, motorul a fost putin revizuit, a primit un nou intercooler, iar sistemul de evacuare are acum convertori catalitici. Toate acestea aduc un plus de 40 CP si 50 Nm pentru propulsorul Cooper-ului.

Totul este completat de noua suspensie sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 30 mm si de sistemul de franare cu etriere in 6 pistoane pentru partea din fata. Preturile nu au fost inca dezvaluite.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu