Renault lanseaza editiile speciale World Series pentru Clio, Megane Hatch si Megane Coupe

“Vine vara, bine-mi pare, Renault noi modele are.” Adica cei de la Renault vor lansa trei noi masini numite dupa single-seater-ul World Series. Programate sa-si faca aparitia la Silverstone in prima saptamana a lunii Iulie, versiunile World Series Clio, Megane Hatch si Megane Coupe vor beneficia de un body “plin” de sportivitate.

Renault Clio World Series va avea un nou spoiler frontal, praguri laterale, o bara sport la partea din spate si bineinteles logo-ul WSR. Sub capota vor fi doua motoare aspirate natural, pe benzina, unul de 1.2 litri si 75 CP, celalat, un turbocharged tot de 1.2 litri, dar de 100 CP. Si fanii diesel se vor bucura de un propulsor de 1.5 litri ce va dezvolta 85 CP.

Versiunea Megane Hatch va “purta” praguri laterale, o bara noua spate, eleron, jante de 17 inch, din nou sigla WSR si, la alegere, fie un motor benzina de 1.6 litri si 110 CP, fie unul diesel de 1.5 litri si 106 CP.

Bara spate, spoilerul frontal, pragurile laterale si jantele de 17 inch, sunt doar cateva din noutatile de care se vor bucura cei care vor dori sa-si achizitioneze modelului Megane Coupe World Series.

Toate cele trei modele, vor fi disponibile incepand cu data de 1 Iulie, livrarile urmand a fi onorate incepand cu 6 iulie (in Marea Britanie).

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Renault lanseaza editiile speciale World Series pentru Clio, Megane Hatch si Megane Coupe

Comments are closed.