Nu se intampla numai la noi

Afis Chevrolet Aveo Londra

Cei de Chevrolet UK, sau ma rog, agentia lor de publicitate, au creat o campanie interesanta pentru Aveo. Ei au pus in Londra un afis cu un Chevrolet Aveo creat numai din monezi. Pentru asta au folosit 20 de mii monezi, in valoare totala de 7,695 lire, cat e pretul de pornire al masinii in Marea Britanie. Desi o miscare inedita, se pare ca ideea n-a fost chiar atat de buna, pentru ca in jumatate de ora trecatorii au smuls toate monezile. Da, exact atat le-a luat, 30 de minute.

Reprezentatul Chevrolet a zis ceva de genul ca desi au mai fost reclame interesante pentru masini, nici una n-a reusit sa opreasca oamenii pe strada si sa puna bani inapoi in portofelul acestora, dar ca totusi sperau sa reziste ceva mai mult de 30 de minute. Asa ca sa nu mai sara lumea cu gura ca numai noi, romanii, am face asa ceva. Uite ca nici englezii nu-s mai prejos.

Totusi, stau si ma gandesc, cat ar rezista o reclama de genul asta, facuta din monezi de 50 de bani, la Unirii? Eu zic ca le-am bate recordul.

Author: Vlad Balan

3 thoughts on “Nu se intampla numai la noi

  1. Daca ar fi la noi…nu cred ca apuca sa construiasca reclama…se fura direct de la fabrica…nici nu mai ajung astia sa instaleze reclama :))…o fura de pe drum…pina sa ajunga la locatie :))

Comments are closed.