Bucharest City Challenge 2008

Bucharest City Challenge 2008

In zilele sint 22,23,24 august se va desfasura a doua editie a Bucharest City Challenge, unde organizatorii asteapta peste 100.000 de spectatori. Pentru a-i proteja pe acestia, circuitul a suferit mici modificari, iar sicanele de anul trecut vor fi mai line.

Editia din acest an va cuprinde competitii de tip FIA GT1 ai 2, British Formula 3 si, bineinteles, nelipsita Dacia Logan Cup. Circuitul va avea o lungime de 3.115 m, iar lucrarile de amenajare vor incepe din 28 iulie si nu vor afecta in faza initiala traficul din zona, urmand sa se execute mai mult noaptea.

De asemenea, va fi amenajata o zona de distractie in Parcul Izvor care va gazdui expozitii auto si sesiuni de autografe cu pilotii inscrisi in competitie. Pretul biletelor variaza intre 20 si 115 RON si pot fi cumparate din reteaua de magazine Diverta, de la www.bilete.ro si www.ticket.ro, dar si de la Call Centerul Bucharest Ring.

Speram sa fie in spectacol mai ceva decit cel de anul trecut. Vor fi 3 zile de foc si de motoare turate la maxim. Ne vedem cu totii la eveniment!

Author: Silviu

2 thoughts on “Bucharest City Challenge 2008

  1. Sa speram ca va fi un spectacol pe cinste, mult mai reusit decat prima editie. Si mare grija la catei!!!!!!!!!!!:))

Comments are closed.