Citroen Grand C4 Picasso 2014 a fost dezvaluit

citroen_grand_c4_picasso_2014

Cam acesta ar fi noul Citroen Grand C4 Picasso 2014, un minivan care se vrea a fi al viitorului, sau care vrea sa aduca niscaiva modificari pentru ce va insemna un „minivan al viitorului”.

Ce vor francezii de la noul model? Sa aduca un echilibru in tot ce inseamna spatiul interior si tot ce tine de stil, chiar daca vorbim despre cel exterior. Si la exterior avem o parte frontala noua, lumini spate noi, un acoperis regandit, plafonul panoramic fiind prezent. Tot aici ar mai intra si gama de jante, marimile fiind 16, 17 sau 18 inch.

Interiorul aduce materiale noi, diverse elemente cromate sau gloss, lumina ambientala LED, un sistem infotainment nou, un display „panoramic HD” de 12 inch si un instrumentar de bord digital.

Daca trecem la capacitatea portbagajului, trebuie sa stiti ca poate ajunge pana la 700 litri, dar chiar si asa, multumita platformei EMP2, masina cantareste cu 100 kilograme mai putin decat predecesoarea.

Sub capota? Destul de multe optiuni, intre acestea fiind un e-HDi 90 Airdream, un e-HDi 115 si un BlueHDi 150, toate cu posibilitatea de conectare la transmisii manuale in sase rapoarte, sau la cutii Efficient Tronic Gearbox in sase trepte, cele din urma imbunatatind performantele masinii.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu