Mazda3 2014 – Imagini si detalii

mazda3_2014

El este noul Mazda3 2014. Multi vor spune „cu bune, cu rele”… Insa mie imi place cum arata.

E sportiv, vine cu un design modificat imprumutat si pe Mazda6 sau pe CX-5, pare nitel mai stilat… are tot ce-i trebuie. Si toate aceste lucruri sunt date de grila frontala, de liniile noi, pana la urma, de mai tot ce vedeti la exterior.

Nici interiorul n-a fost uitat, aici amintind doar noul instrumentar de bord, elementele cromate, accentele piano black, scaunele mai confortabile, fie ca sunt imbracate in piele, fie ca sunt imbracate in material textil. Nu uitam noul sistem infotainment cu conexiune Bluetooth/USB/AUX, dar nici posibilitatea „de a intra online” prin intermediul unui smartphone. Si sa nu uitam display-ul Active Driving, care aduce tot felul de informatii in ceea ce priveste felul in care este condusa masina.

Daca ar fi sa ne referim doar la versiunile care vor fi oferite pe piata de peste ocean, avem un 2.0 litri SKYACTIV-G, care dezvolta 155 CP si 203 Nm, sau un 2.5 litri SKYACTIV-G, care dezvolta 184 CP si un cuplu de 250 Nm, ambele fiind cuplate la transmisii manuale in sase rapoarte, sau la unele SKYACTIV-Drive, tot in sase trepte, dar, evident, automate.

Manevrabilitatea va fi cu totul alta, si asta multumita modificarilor aduse arcurilor, amortizoarelor, barelor stabilizatoare, dar si sistemului de directie, astfel fiind imbunatatit si, pana la urma, confortul „pertotalmasina”. 🙂

N-au fost uitate nici sistemele de securitate, aici intrand High Beam Control, Blind Spot Monitoring, Forward Obstruction Warning, Smart City Brake Support si Radar Cruise Control.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu