Renault Megane Renaultsport Red Bull Racing RB8 – Imagini si detalii

renault_megane_renaultsport_red_bull_racing_rb8

Ce este Renault Megane Renaultsport Red Bull Racing RB8? Un model facut pentru a-i sarbatori pe constructori in ceea ce priveste Formula 1 Red Bull 2012.

Este o editie limitata si vor fi construite doar 30 de unitati, toate disponibile pentru piata din Marea Britanie. De ce vor avea parte clientii care se vor bucura de aceste 30 de unitati? De un finisaj exterior Twilight Blue si ceva grafica Red Bull Racing la partile laterale ale masinii, la eleronul spate, la oglinzile retrovizoare si la manerele portierelor.

Motorul turbo de 2.0 litri de sub capota dezvolta 265 cai putere, acesta lucrand alaturi de arcurile noi, de amortizoarele modificate, de diferentialul cu alunecare limitata de barele anti-roll si de sistemul de franare de la Brembo.

Constructorul a mai pus la dispozitia clientilor si o tableta multimedia pentru interior, dar si un sistem Renaultsport 2.0, care ofera diversii informatii prin intermediul unei interfete mai prietenoase, cu posibilitatea de a salva datele dorite pe un stick.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu