BMW 5-Series Sedan, Touring si GT 2014 – Detalii, video si galerie foto

bmw_5_series_2014

Seria 5 2014 de la BMW e gata si si-a facut aparitia. Da, toate… Si Seria 5 sedan, si Seria 5 Touring si Seria 5 Gran Turismo. Desi in multe cazuri nu-s prea multe de spus, aici referindu-ma la GT-ul 2014.

Care ar fi modificarile pe care le aduc? Putin la bara frontala (cu accentele argintii), putin la conturul „rinichilor”, putin la capacul portbagajului si la partea din spate, putin la blocurile optice, putin si la luminile spate.

In interior, display-ul pentru iDrive e nitel schimbat, s-a marit capacitatea si pentru compartimentele de stocare, iar in cazul lui Gran Turismo, portbagajul mai primeste inca 60 de litri, ajungand la un total de 500 litri.

Ca niveluri de echipare avem Luxury Line si Modern Line, pentru acestea fiind disponibile si blocurile optice LED adaptive, culori noi pentru finisajul exterior sau pentru materialele de la interior, dar si jante cu un design nou.

In cazul motoarelor discutam de Euro 6, cu o imbunatatire in ceea ce priveste consumul, europenii bucurandu-se de un diesel 518d (sedan si touring), sau de un 2.0 litri turbo, care dezvolta 143 CP si care are un consum de 4.5 litri/100 km, cu emisii de CO2 care nu vor depasi 119 g/km.

Tot la partea de motorizare mai avem sistemul xDrive AWD disponibil pentru 520d sedan si touring, iar pentru America de Nord, BMW a mai pregatit un 535d cu 255 CP la 4.000 rpm, motorul fiind unul turbo cu sase cilindri in linie.

Mai multe filmulete si imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu