Noile BMW M5 si M6 2014 – Cateva mici detalii

bmw_m6_coupe_competition_package_2014

Cei de la BMW au anuntat si noile BMW M5 2014, BMW M6 2014, versiunile Convertible si Gran Coupe Facelift, absolut toate fiind oferite si cu optionalul Competition Package.

Ce aduc nou? In primul rand un plus de 15 CP. Adica, standardul V8 de 4.4 litri care dezvolta 450 cai putere, multumita acestui pachet poate ajunge pana la 575 CP, motorul fiind cuplat la o transmisie M dublu ambreiaj in 7 rapoarte, care lucreaza impreuna cu un diferential Active M.

Ce ar mai fi de gasit pe noile modele? Frane carbon-ceramic, o suspensie modificata, bare stabilizatoare nitel tunate, o garda la sol coborata cu 10 mm, o directie hidraulica noua, jante de 20 inch si un sistem de evacuare cu conducte cromate.

Unde se cunosc toate aceste modificari? Evident, printre altele, la sprint sau la viteza maxima. In ce sens? Pai, spre exemplu, poate ajunge la 100 km/h cu o secunda mai repede decat predecesorul, in timp ce de la 0 la 200 km/h ajunge cu 2 secunde mai rapid.

In rest, standardul primeste blocuri optice xenon, lumini adaptive, o grila tip M, lumini spate LED, iar in interior, un volan nou, cateva noi compartimente de stocare si cateva modificari la partea de materiale, unde o sa gasiti, alaturi de altele, cateva elemente cromate. Si sa nu uit culorile pentru finisajul exterior, intre ele fiind prezente Pure Metal Silver, Frozen Blue metalic si Pyrite Brown metalic.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu