Toyota 4Runner 2014 – Imagini si detalii

toyota_4runner_2014

Noul Toyota 4Runner 2014 a fost dezvaluit la Stagecoach Music Festival 2013, undeva in California. Nu pot sa spun decat ca-mi place cum arata. E asa… mai nervosel, daca imi este permisa exprimarea. 🙂

Si haideti sa vedem si despre ce este vorba. Nivelurile de echipare au ramas aceleasi, adica SR5, Limited si Trail, potentialii cumparatori avand posibilitatea sa aleaga intre versiunile 4×2 si 4×4, sub capota aflandu-se un motor V6 de 4.0 litri, cu 270 CP si un cuplu de 376 Nm, motor cuplat la o cutie automata in 5 trepte.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre acesta si vechiul model, putem spune ca vine cu o cabina imbunatatita, care aduce, pe langa altele, un nou sistem infotainment, un display multi-information, iar clientii pot opta si pentru un ecran de 7 inch pentru navigatie.

Iar pentru versiunile SR5 si Limited, baietii de la Toyota au montat si cel de al treilea rand de scaune, plus scaunul soferului care este disponibil cu posibilitatea de reglare in 8 directii. In rest, tapiterie din piele, scaune ventilate pentru sofer si pasagerul fata. Si daca tot suntem la scaune, randul al doilea este disponibil in configuratie 40-20-40, dar si cu functia one-touch walk-in pentru un acces mai simplu pentru pasagerii care vor sta pe cel de al treilea rand.

Sursa WCF

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu