Peugeot 308 2014 a fost dezvaluit

peugeot_308_2014_0

Imi place cum arata noul Peugeot 2014, model care o sa ajunga pe piata incepand cu aceasta toamna si care foloseste o platforma EMP2 dezvoltata de catre PSA.

Masoara 4.250 mm lungime si 1.460 mm inaltime, ccea ce-l face sa fie putin mai scurt si mai scund decat predecesorul sau. De ce-mi place? In primul rand multumita noii imagini date de catre motorul care a fost montat putin mai jos, dar si interiorului care pune la dispozitie mai mult spatiu pentru pasageri, plus spatiului de stocare de 470 de litri. Si ca sa fie clar, greutatea totala a scazut cu 140 kilograme, iar cea mai economica versiune β€žofera” emisii de CO2 de doar 85 g/km.

Nu in cele din urma, noul model imprumuta putin din 208 in ceea ce priveste design-ul, dar si o cabina, oarecum, asemanatoare. Ma refer la volan si la cateva lucrusoare gasite pe bord, intre care si instrumentarul. Mai avem o consola centrala nitel mai inalta si un touchscreen de 9.7 inch.

Asteptam si debutul care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din luna Septembrie. Pana atunci, doar imaginile pe care vi le arat si eu. πŸ™‚

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu