Toyota GT 86-R Eco Explorer de la Marangoni Tyres

toyota_gt86_r_marangoni_eco_explorer

La Salonul Auto de la Geneva a fost dezvaluit un Toyota GT 86-R Eco Explorer, model modificat de catre cei de la Marangoni Tyres.

Masina a fost echipata cu o bara fata inspirata din binecunoscutul LFA, cu praguri laterale nitel marite, cu un difuzor spate din fibra de carbon, cu o capota ventilata, cu un acoperis de culoare neagra, cu o suspensie KW care reduce garda la sol cu 35 mm, cu un sistem de franare de la Brembo si cu jante Barracuda Karizzma de 19 inch incaltate cu pneuri M-Power EvoRed.

Nici interiorul nu a fost uitat. Si aici gasim scaune racing Sparco, un pedalier din aliaj, o maciulie noua pentru schimbatorul de viteze, diverse elemente din fibra de carbon si nelipsitul Alcantara.

Avem un motor de 2.0 litri in patru cilindri, care dezvolta in mod normal 200 CP, insa acum, multumita evacuarii sport si catorva prize de aer, totalul este de 220 CP. Si daca mai adaugam faptul ca masina e echipata si cu sistemul Bigas International NH3, se spune ca la viteze mici emisiile de CO2 sunt zero.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu