Wiesmann GT MF4-CS – Imagini si detalii

wiesmann_gt_mf4_cs_2013

Ma asteptam ca baietii de la Wiesmann sa aduca noutati la Salonul Auto de la Geneva. Si nu m-am inselat. Asadar, el este noul Wiesmann GT MF4-CS, model care a fost facut pentru a sarbatori cea de a 25-a aniversare a brand-ului.

De la inceput vreau sa va spun ca masina va fi fabricata in doar 25 de unitati, pretul de pornire fiind de 193.193 euro. Asta ca sa nu va faceti griji spunand „lasa… imi iau maine, ca mai sunt…”. 🙂

V8-ul asigura vreo 420 CP, lucru care face ca masina sa poata ajunge la suta de kilometri pe ora in doar 4.4 secunde, dar si la viteza maxima de 293 km/h. Greutatea este de 1.350 kg, de unde intelegem ca avem cam 3.2 kilograme pe fiecare cal putere.

Mai avem arcuri mai mari pentru roti, un splitter frontal, eleron din fibra de carbon la partea din spate, lumini de zi, un sasiu ajustabil, un sistem de franare sport si un plafon la fabricarea caruia s-a folosit tot fibra de carbon.

Masina mai poate pierde in greutate vreo 20 kg multumita scaunelor bucket si geamurilor facute de policarbonat. Daca vrem si mai mult, mai putem da jos sistemul audio si pe cel de aer conditionat, iar optional, se poate alege kit-ul din fibra de carbon pentru interior, alaturi de centurile in 4 puncte si de anvelopele de la Michelin.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu