Ram ProMaster 2014 a fost dezvaluit

fiat_ducato_ram_promaster_2014

Ram ProMaster 2014 a fost prezentat la Salonul Auto de la Chicago si este, dupa cum v-ati dat seama, un model bazat pe Fiat Ducato.

Evident, este masina care-ti face treaba. Care te duce unde ai nevoie, cu incarcatura de care ai nevoie. Nu, nu ma refer la o masina de familie… Ma refer la o masina de care are nevoie fie o firma de curierat, fie una care face aprovizionare.

Iar cei care au nevoie de o „flota” care sa fie „echipata” cu astfel de modele, cred ca au gasit masina perfecta. De ce? Pentru multe motive… Numai uitati-va la imagini si o sa intelegeti… Plus ca exista posibilitatea, optional, sa aveti usi culisante pe ambele parti. Iar faptul ca poate avea si WiFi hotspot, e deja la partea de „mofturi”… 🙂

Sub capota vor fi disponibile doua motoare: un Pentastar de 3.6 litri, care dezvolta 280 CP si 352 Nm, iar optional se poate alege un diesel 3.0 litri in patru cilindri, cu 174 CP CP si 399 Nm.

Si uite asa, noul ProMaster va fi construit in Mexic, urmand a intra pe linia de productie pe la sfarsitul acestei veri.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu