Kia Cross GT concept a fost dezvaluit la Chicago

kia_cross_gt_concept

Tot la Salonul Auto de la Chicago a fost prezentat si noul Kia Cross GT Concept, un model care ar putea „prefigura” un viitor model de productie. Sigur, nu „imbracat” in „hainele” pe care le vedeti acum, dar cu ceva lucruri imprumutate, tot s-ar putea.

Nu cred ca nu sunteti de acord cu mine… Este destul de elegant, arata bine si poate fi oricand un crossover in toata puterea cuvantului. Ce-l face sa arate bine? Grila proeminenta, portierele spate cu deschidere inversa si plafonul transparent cu elementele in forma hexagonala.

Cabina este echipata cu patru scaune „sport” (cele din spate fiind individuale), cu tapiterie din piele, cu elemente din lemn de nuc si cu un sistem infotainment care nu poate fi decat de ultima generatie.

Teoretic, noul Kia Cross GT vine echipat cu un sistem hibrid, cu un V6 de 3.8 litri cuplat la o transmisie automata in 8 rapoarte si la un sistem all-wheel-drive. Totalul este de 400 CP si 677 Nm, masina reusind sa acopere si vreo 32 de kilometri doar folosind motorasul electric.

Ajunge, n-ajunge pe linia de productie, ramane de vazut…

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu