Renault Captur Crossover – Imagini si detalii

renault_captur_crossover

Tot la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta o sa fie prezent si noul Renault Captur, un crossover asteptat de foarte multa lume, inclusiv de mine.

Renault Captur nu este altceva decat un Nissan Juke, dar cu un outfit frantuzesc. Pentru ca ambii „impart” aceeasi platforma. Una dintre diferente ar fi ca noul Captur masoara 4.120 mm lungime, ceea ce-l face cu 5 mm mai mic decat Juke.

Una pesta alta, imi place cum arata noul model al francezilor. Si-mi place si cum descriu acestia masina, spunand ca reuseste sa combine stilul si pozitia de condus a unui SUV, cu interiorul modular si spatiul cabinei unui MPV, plus faptul ca e sprintenel ca un hatchback compact.

Cei de la Renault mai spun ca vor exista mai multe niveluri de echipare, cu diverse combinatii care aduc la exterior doua culori (pentru acoperis, pilomi si restul caroseriei), dar si o multitudine de culori pentru echiparea de interior. Pe langa acestea, au mai pregatit si cateva echipamente disponibile in standard: hand-free entry, hill start assist, senzori de parcare. Optional avem si o tableta, un sistem audio nou si conexiune Bluetooth.

Inca nu au spus cu exactitate ce motoare se vor ascunde sub capota, insa au specificat clar ca vom avea si motoare benzina si motoare diesel, cam cu cel mai bun consum din clasa si cu emisii de CO2 care pornesc de la 96 g/km.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu