Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition – Imagini si mici detalii

range_rover_evoque_sicilian_yellow

Noul Range Rover Evoque Sicilian Yellow va debuta in luna Mai si, daca mai era cazul sa va spun, este un model bazat pe Evoque-ul deja cunoscut de catre toata lumea.

Sigur ca este o editie limitata. Cat de limitata, nu stiu… Dar stiu ca viitorii clienti vor putea alege din cateva scheme de culoare pentru exterior. Intre acestea, Sicilian Yellow cu un acoperis Santorini Black contrastant, sau o caroserie Santorini Black, cu un acoperis Sicilian Yellow si cu oglinzi retrovizoare in aceeasi culoare.

Problema e ca (daca asta poate fi o problema), indiferent de versiunea aleasa, in interior o sa predomine negrul, insa cu cusaturi contrastante de culoare galbena, pe la scaune si pe la bord. Dar asta nu inseamna ca arata rau… Din contra… 🙂

Nu in cele din urma, noul Range Rover Evoque Sicilian Yellow va fi oferit si cu pachetul Black Design, cel pentru Land Rover, pachet care aduce un eleron spate, blocuri optice fumurii, jante Gloss Black de 20 inch si bare cu parti „colorate” in Santorini Black.

Motorizari disponibile? Toate de pe Evoque. Preturi? Inca nu se stiu. Vor fi anuntate cat mai aproape de data lansarii. 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu