McLaren MP4-12C de la Mansory

In urma cu cateva zile va anuntam ca baietii de la Mansory vor sa aduca la Salonul Auto de la Geneva vreo doua masinute. Intre ele si un McLaren MP4-12C. Atunci, aveam doar niste imagini rendering. Acum, au oferit si imagini cu modelul preparat.

Si exact cum scriu si cei de la Carscoop, cred ca, intr-adevar, este cel mai agresiv tuning pe care l-am vazut pentru MP4-12C pana acum. Plin de fibra de carbon, modelul s-a marit putin in latime, cu vreo 60 mm, insa, pe langa asta, primeste si o bara fata noua cu splitter, un difuzor proeminent la spate si un eleron de mari dimensiuni. Jantele masoara 20 inch fata si 21 inch spate, plus ca au fost incaltate cu pneuri 245/30ZR20, respectiv 305/25ZR21.

Culoarea de la finisajul exterior a fost folosita si pe catvea elemente din cabina, mai exact pe scaune, pe bord, pe panourile portierelor si pe volanul tesit. Tot in interior, tunerii au montat un pedalier din aluminiu, dar si alte elemente din fibra de carbon.

Evacuarea, filtrul de aer si unitatea ECU imbunatatita, ridica puterea de la 600 CP si 600 Nm, pana la 670 CP si 675 Nm, viteza maxima urcand si ea pana la 353 km/h.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu