Chevrolet Malibu 2013 – Detalii, imagini si video

Si noul Chevrolet Malibu 2013 debuteaza la Salonul Auto de la Shanghai, dar va fi prezentat si la Salonul Auto de la New York. Este unul dintre cele mai importante modele scoase de GM in ultima perioada, masina urmand sa ajunga in nu mai putin de 100 de tari, fiind construita in mai multe locuri, inclusiv China.

Exteriorul a fost complet redesenat, cu elemente imprumutate de la cele mai recente masini facute de Chevrolet, aici amintind doar Cruze-ul si chiar Camaro-ul. Si interiorul a primit diverse noutati, cu un proeminent panou de instrumente pe care vedeti indicatoare asemanatoare cu cele de la Camaro, o consola centrala impunatoare, un display care ascunde un compartiment de stocare iluminat, iar pentru Statele Unite, va fi oferit si cu sistemul infotainment MyLink.

Dimensiunile ar fi urmatoarele: 4.859 mm lungime, 1.854 mm latime, 1.462 mm inaltime si are un ampatament de 2.738 mm. Asta inseamna ca fata de actuala generatie, noul Malibu este putin mai scurt, dar este mai inalt si mai lat.

La momentul lansarii, cel putin in America de Nord, noul model va avea un Ecotec in patru cilindri, de 2.5 litri, cuplat la o transmisie manuala in sase rapoarte. Inca nu e clar cat va dezvolta acesta, dar se vorbeste despre 190 CP si 245 Nm.

Tot pentru America de Nord, Malibu va veni in trei niveluri de echipare, LS, LT si LTZ, cu 10 culori pentru caroserie si patru culori pentru interior.

Vanzarile vor incepe in 2012, iar detaliile pentru Europa si Australia vor fi dezvaluite la o data ulterioara.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu