Chevrolet Corvette Centennial Edition 2012 – Editie aniversara

Odata cu implinirea frumoasei varste de 100 de ani, cei de la Chevrolet lanseaza o editie aniversare. Se numeste Chevrolet Corvette Centennial Edition 2012, un model imbunatatit cam din toate punctele de vedere.

Pachetul Centennial Edition va fi disponibil pentru toate versiunile Corvette. Aici discutam si despre Grand Sport cu motorul V8 de 6.2 litri care dezvolta 430 CP, despre Z06 si al sau 7.0 litri si 505 CP, sau ZR1 cu V8-ul LS9 de 638 CP.

Masina primeste un finisaj exterior Carbon Flash Metallic, jante Centennial Satin Black si etriere de culoare rosie. Si daca tot vorbim despre jante, iata ce va fi disponibil: 18 sau 19 inch pentru Coupe, Convertible si Grand Sport, si 19 sau 20 inch pentru Z06 si ZR1.

Alte noutati ar fi logo-urile cu imaginea lui Louis Chevrolet pe pilonii B, capacelele rotilor si pe volan, si tot la interior, aceeasi tema de culori (negru-rosu) pe volan, scaune, consola centrala si schimbatorul de viteze.

Noul Corvette Centennial Edition va fi disponibil doar prin intermediul comenzilor, urmand ca preturile sa fie dezvaluite in vara.

Cu toate astea, un Z06 Centennial Edition a fost licitat zilele trecute la evenimentul Barrett-Jackson care a avut loc in West Palm Beach. Pe langa tot ce ati citit mai sus, masina a mai fost dotata cu un sistem audio Bose, navigatie, USB, Bluetooth, scaune incalzite, Head-Up Display si multe altele.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Chevrolet Corvette Centennial Edition 2012 – Editie aniversara

Comments are closed.