Audi Q3 – Primele imagini teaser

Audi a dezvaluit primele schite cu noul Q3, micutul SUV urmand a fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Shanghai. Din cate ne dam seama uitandu-ne la desene, se pare ca vom avea de a face cu un design asemanator cu cel de la Cross Coupe quattro prezentat in 2007.

Cu toate astea, modelul de productie va avea ceva schimbari. Si aici ar fi de mentionat cel putin blocurile optice sport. La partea din spate, exceptand forma lunetei, prea multe modificari fata de concept nu sunt.

Nu stim pana la urma cum va arata in realitate, insa si la interior, in schite se vad ceva modificari. Putine, intr-adevar, volanul sau instrumentarul de bord ramanand neschimbate.

La momentul lansarii, noul Q3 va avea trei optiuni de motorizare: un TFSI de 2.0 litri cu 170 CP si cutie manuala in 6 rapoarte, un TFSI de 2.0 litri si 211 CP cu o transmisie S Tronic si un TDI de 2.0 litri, cu 170 CP, cutie S Tronic si emisii de CO2 de 158 g/km.

Modelul va fi construit in Spania, va folosi oarecum platforma Tiguan si va ajunge la dealeri in aceasta toamna, cel mai probabil in Septembrie sau Octombrie, asa cum scriu baietii de la Carscoop.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu