Ram Truck anunta un nou entry-level 1500 V8 HEMI

Baietii de la Chrysler, divizia Ram Truck anunta lansarea unui nou entry-level al pickup-ului 1500, model care va fi echipat in standard cu un motor V8 HEMI. Pentru moment acesta nu are un nume, dar numele de cod este Adventurer.

Asadar, este vorba despre un V8 de 5.7 litri care dezvolta 390 CP si 552 Nm. Finisajul exterior va fi intr-o singura nuanta, cu o grila in culoarea caroseriei, dar cu insertii negre, iar evacuarea vine cu conducte cromate.

Daca e sa ne referim tot la veriunea standard, mai vorbim despre jante de 20 inch, oglinzi retrovizoare marisoare, un alternator de 160 amperi, bare stabilizatoare si foarte multe chestii care fac din acest model un adevarat „muncitor in conditii dificile”.

In interior, nu foarte multe, ca doar vorbim despre un heavy-duty: aer conditionat, un media center cu CD/mp3, airbag-uri frontale si laterale. La partea de tehnologie, amintesc doar ABS-ul si controlul stabilitatii.

Versiunile disponibile vor fi cu trenuri de rulare 4×2 si 4s4, vanzarile urmand a incepe catre sfarsitul acestui an, cu preturi care pornesc de la 23.830 dolari.

Sursa Carscoop

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu