Chrysler 300 2011 a fost dezvaluit

Iata si noul Chrysler 300 2011, modelul care urmeaza a fi prezentat luna viitoare la NAIAS si care in showroom-uri va fi gasit in prima faza in SUA, incepand cu primavara 2011.

In ceea ce priveste imaginea, e clar ca vorbim despre un model sobru, elegant. Doar discutam despre Chrysler, nu? Blocuri optice frumos conturate, lumini LED, o grila impunatoare, un spate relativ simplu, dar asa cum spuneam, elegant, jante multispoke, doua conducte pentru evacuare si multe altele.

Aceeasi eleganta si la interior, cu materiale de prima mana, lumina ambientala, elemente din lemn, scaune incalzite si imbracate in piele Nappa, un plafon transparent din doua bucati, dar si sistemul Uconnect Touch cu ecran de 8.4 inch.

Sub capota, asa cum era de asteptat, avem doua optiuni de motorizare: un V6 de 3.6 litri care dezvolta 296 CP si 353 Nm, si un V8 HEMI de 5.7 litri, cu 375 CP si 536 Nm, ambele fiind cuplate la o transmisie automata in 5 rapoarte, care trimite puterea catre puntea spate. Cu toate astea, va exista optional si sistemul all-wheel-drive.

Cam atat. Imi place cum arata. Voua?

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Chrysler 300 2011 a fost dezvaluit

Comments are closed.