Vauxhall VXR8 – Detalii si imagini

Vauxhall a prezentat noul VXR8, un model rear-wheel-drive, bazat pe Holden HSV E3, si care este destinat pietei din Marea Britanie.

Interesant este faptul ca sub capota este cel mai mare motor pe care l-a avut Vauxhall-ul vreodata. Vorbim despre un LS3 de 6.2 litri cu 431 CP si un cuplu de 550 Nm. Mai avem un diferential cu alunecare limitata, iar transmisia poate fi una manuala in sase rapoarte, sau un automata, tot in sase trepte. Sprintul 0-100 km/h este facut in 4.9 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h.

La partea de suspensii discutam despre MacPherson, apoi despre stability control, si tot pentru prima data la un Vauxhall, o sa gasiti Magnetic Ride Control.

La exterior o sa vedeti o grila noua, lumini de zi LED, prize de aer pe aripi, eleron spate lumini spate LED si o evacuare cu doua conducte. In interior, scaune sport, piele mai peste tot si sistemul EDI cu un ecran de 5 inch.

Doar 6 dealeri din Marea Britanie vor putea comercializa noul Vauxhall VXR8, preturile pornind de la 49.500 lire sterline.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu