Jeep Compass 2011 a fost dezvaluit

Cei de la Chrysler au dezvaluit noul Jeep Compass 2011, model care va intra pe piata din Statele Unite in cateva saptamani si care arata oarecum la fel cu Patriot-ul 2011, dar cu modificarile de rigoare.

Avem blocuri optice noi, avem traditionala grila Jeep, avem o capota noua, avem aripi modificate, avem bare de acoperis, avem lumini LED spate, avem eleron spate, avem jante cromate de 17 si 18 inch. Ca tot faceam referire la Patriot, interiorul lui Compass este identic, deci materialele de calitate, cotiera noua, volanul multifunctional in trei spite, sunt toate la locul lor.

Vor exista doua motorizari disponibile. Prima, cu un propulsor de 2.0 litri in patru cilindri, care dezvolta 158 CP si 191 Nm. Acesta poate fi cuplat fie la o transmisie CVT (continuously variable transmission), fie la una manuala in 5 trepte. Al doilea motor este un 2.4 litri care dezvolta 172 CP si 224 Nm, transmisiile folosite fiind aceleasi ca la motorul de 2.0 litri.

Daca e sa discutam despre trenul de rulare, noul Jeep Compass va fi disponibil in trei variante: standardul cu front-wheel-drive, Freedom Drive I cu four-wheel-drive si Freedom Drive II Off-Road Package, cel din urma avand un sistem 4WD si cea de a doua generatie a transmisiei variabile (CVT2L).

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu