Aston Martin Lagonda intra in productie

Asa n-as fi vrut sa scriu articolul astaaaaaa… Asa ce-i urasc pe astia de la Aston Martin de cand cu Cygnet si cu Lagondaaaaa… Da’ ce sa fac?! Tre’ sa-i ascult pe aia care au dreptate. Cand au, au. O sa intrebati de ce n-as fi vrut sa scriu articolul, nu? Na, ca va raspund. Pentru ca nenea Ulrich Bez, tatuca Aston Martin, a declarat in cadrul unui eveniment in Amsterdam, ca Lagonda Concept e pregatit sa intre in productie. Iar eu consider ca Cygnet si Lagonda n-au ce cauta la Aston Martin. Eu consider ca Aston Martin, tre’ sa ramana ASTON MARTIN.

Conform spuselor lui Bez, Lagonda va fi un SUV all-wheel-drive si va prinde la marele fix pe pietele din China, Rusia si Orientul Mijlociu. Normal… Unde in alta parte?! Si asa…pe scurt: Aston Martin Lagonda a debutat la Salonul Auto de la Geneva anul trecut. Si asa de bine a prins la public, incat domnul David Richards, directoras la Aston Martin, a spus: opriti macelu’, opriti productia.

Cu toate astea, acum, domnul Bez a zis ca intra in productie, desi nu a specificat cand, cum, in ce fel, daca va arata asa, sau daca va avea un design complet modificat. De parca ar conta. Plus ca a mai spus ca masina va fi construita in parteneriat cu altii. La fel cum conceptul este bazat pe Mercedes-Benz GL-Class, probabil parteneriatul va fi incheiat cu Daimler.

PS: Aston Martin, domnule Ulrich Bez, domnule David Richards, ajutati-ma sa inteleg de ce ar trebui fabricate modele precum Cygnet sau Lagonda. Dati-ne vreo cateva zile in teste masinile (cand vor fi gata), si daca merita, sa mor daca mai scriu de rau despre ele. 😀

PPS: Cand vad pernutele alea, imi crapa capu’…

Via Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Aston Martin Lagonda intra in productie

Comments are closed.