Nissan X-Trail Facelift – Imagini si detalii

In luna Iulie s fost prezentat noul Nissan X-Trail pentru piata japoneza. De currant, constructorul a dezvaluit si modelul pentru piata din Europa, care va ajunge in showroom-uri incepand cu luna Septembrie.

Update-urile sunt cat se poate de modeste si tin de imagine, interior, cat si la partea mecanica si design. Grila redesenata, blocurile optice fata, bara, luminile spate, stop-ul frana cu tehnologie LED si jantele de 17 si 18 inch, fac parte din set-ul de noutati cu care vine noul X-Trail la exterior.

Nissan spune ca lungimea masinii a crescut cu 10 mm din cauza redesenarii partii frontale, inaltimea este si ea mai mare tot cu 10 mm, vinovate fiind noile pneuri.

Interiorul primeste noi culori, materiale de mai buna calitate pentru volan, maneta schimbatorului de viteze si cotierele portierelor, iar pentru scaune s-au folosit materiale mai moi. Bordul a fost si el putin schimbat, primeste un ecran pentru computer, iar scaunele au fost inlocuite cu unele noi ce ofera un spatiu pentru genunchi cu 10 mm mai mare.

Hai ca mai aveau putin si noul model s-ar fi numit Nissan X-Trail 10 mm. Dupa cum vedeti, cam totul ceva in comun cu “10 mm”. 🙂

S-a mai umblat si la ambele transmisii disponibile (manuala, automata).

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu