Cativa designeri “imbraca” 3 modele MINI pentru evenimentul Life Ball

Diane von Furstenberg, Kenneth Cole si Francisco Costa (de la Calvin Klein) vor crea 3 editii speciale MINI care vor fi prezentate la Viena, pe 17 Iulie, in cadrul evenimentului Life Ball. Pentru cei care nu stiu, Life Ball este cel mai mare eveniment de caritate din Europa, in cadrul caruia se strang fonduri pentru cercetarea si gasirea tratamentului impotriva HIV/SIDA.

De noul MINI Countryman se va ocupa Francisco Costa, Diane von Furstenberg va modifica un MINI hatch, iar Kenneth Cole va avea grija de un MINI Convertible.

Si inca un record pentru BMW Group: anul acesta, vor face o cifra rotunda cu cele 10 modele MINI cu care au participat in cadrul Life Ball. De design-ul celorlalte modele de pana acum, s-au ocupat: Missoni in 2003, Ferre in 2004, Versace in 2005, Diesel in 2006, Mario Testino in 2007, Agent Provocateur in 2008, iar anul trecut, Katy Perry.

Conform spuselor celor de la MINI, toate editiile speciale licitate in cadrul evenimentului, au acumulat un total de 500.000 euro.

Sursa Carscoop

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Cativa designeri “imbraca” 3 modele MINI pentru evenimentul Life Ball

Comments are closed.