Dartz Prombron Red Diamond Edition – Kitsch sau model de lux?

Dartz Prombron Red Diamond Edition, este ceea ce n-as fi vrut sa vad vreodata. Un fel de…nu stiu cum sa-i spun… Un fel de Hummer militar de lux. De ce militar? Si de ce de lux? Vedeti mai jos. Desi stiu ca o concluzie se da la final, permiteti-mi sa scriu de pe acum ca aceatsa masina se incadreaza in cele mai idioate si nereusite vehicule pe care le-am vazut vreodata.

Spuneam ca va povestesc despre militarie si lux. E placat cu aur pe ici pe colo, are geamuri securizate, jante bulletproof si cred cu tarie ca este si posesorul unei protectii underbody impotriva atacurilor cu grenade, bombe si ce mai vreti voi. La interior, din nou aur si un Rogue Acoustic Audio System care nu e tocmai ieftin.

Ce e mai rau de atat? Felul in care acestia isi promoveaza minunatia, prin intemediul acestei “frumoase” fete blonde. Si pretul. In jur de 1 milion de euro.

Spuneti-mi, va rog, ca sunt nebun si carcotas, si ca in imagini se vede o masina reusita, frumoasa si o promovare la fel. Ca mie tot nu-mi vine sa cred. 😐

Via Carscoop, Autoblog.nl si GTSpirit

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Dartz Prombron Red Diamond Edition – Kitsch sau model de lux?

Comments are closed.