BMW Seria 5 LWB va fi disponibil pe piata din China

Dupa cum bine stiti, China este o tara cu o populatie extrem de numeroasa si unde toti sufera din cauza lipsei spatiului. Poate asta e si motivul pentru care clientii din aceasta zona iubesc foarte mult automobilele Long Wheel Base. De aceea, BMW s-a gandit sa le ofere versiunea BMW Seria 5 Sedan, cu 140 mm mai lunga. Masina masoara 5.039 lungime si are un ampatament de 3.108 mm. Modelul a fost dezvoltat special pentru aceasta piata si va fi construit la uzina Shenyang, in colaborare cu un numar destul de mare de parteneri.

Si pentru a crea o imagine cat mai apropiata de cea a unei limuzine, cei de la BMW aduc ceea ce s-ar putea numi “bancheta spate cu un confort deosebit”. Clientii vor putea allege din multitudinea de optiuni care tin strict de aceasta “zona”: aer conditionat in patru zone, sistem entertainment, compartiment de racire, parasolare electrice si masuta rabatabila.

Pentru piata din China, noul Seria 5 este oferit in trei variante, toate benzina, toate combinate cu transmisie automata in 8 rapoarte.
Entry-level-ul este 523Li, cu un motor de 2.5 litri care dezvolta 104 CP, apoi este 528Li cu motor de 3.0 litri si 258 CP, iar ultimul este 535Li, cu motor 3.0 litri supraalimentat, care dezvolta 306 CP.

Noul BMW Seria 5 LWB va avea premiera la Auto China 2010 in Beijing, in perioada 25 Aprilie – 2 Mai. In 2009, China a fost cea de a patra piata din lume ca numar de vanzari BMW: 90.536 de unitati.

Sursa BMWBlog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu