Honda Trading Romania si FC Dinamo anunta un nou an de parteneriat

Honda Trading Romania a anuntat zilele trecute prelungirea parteneriatului cu FC Dinamo, colaborarea cu echipa din Stefan cel Mare incepand in urma cu trei ani. Proiectul nu are in vedere doar sponsorizarea in sustinerea sportului, ci si reinnoirea flotei cu ultimele modele Honda Accord.

“Fotbalul este unul din cele mai indragite sporturi din Romania, iar parteneriatul nostru cu clubul Dinamo este deja unul traditional, fiind cel de-al treilea an in care suntem alaturi de echipa si fanii sai. As vrea sa subliniez implicarea noastra in sustinerea sportului, vom continua seria de parteneriate cu echipa, iar în curand vom anunta derularea unor proiecte speciale.” a declarat Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania.

Nicolae Badea, Presedinte al Consiliului de Administratie FC Dinamo a spus: “Suntem incantati de continuarea parteneriatului cu Honda Trading Romania si credem ca este un rezultat al sustinerii reciproce in atingerea performantei. Dinamo doreste in mod constant performanta prin valoare, dinamism si inovare continua, valori comune cu partenerul nostru Honda.“

Asocierea Honda Trading Romania – Dinamo isii propune mai mult decat dezvoltarea unor servicii dedicate atat iubitorilor sportului cat si fanilor Honda, iar strategia de colaborare cuprinde mai multe directii precum si organizarea unor competitii si concursuri ce implica activ fanii celor doua branduri.

Si nu uitati de competitia Honda GreenChallenge ce a fost lansata de curand, competitie ce-si propune sa atraga in concurs amatorii de sofat responsabil.

Sursa Honda

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Honda Trading Romania si FC Dinamo anunta un nou an de parteneriat

Comments are closed.