Audi R8 Carbon Limited Edition de la Prior Design

Audi R8 primeste un set de upgrade-uri de la Prior Design. Modelul se va numi Audi R8 Carbon Limited Edition, iar compania a decis sa nu se atinga de motorizare. Singurul lucru pe care acestia l-au modificat este aerodinamica.

Au instalat o prelungire a spoilerului cu doua mici prize de aer, o capota noua, praguri laterale, o bara spate redesenata, difuzor din fibra de carbon si jante custom de 9×20 fata si 11.5×20 spate.

Modificarile interioare se limiteaza la elementele de fibra de carbon pe care le veti vedea pe consola centrala, maneta franei de mana si, daca va incalzeste cu ceva, care se asorteaza cu materialele folosite la compartimentul motorului.

Preturile nu au fost anuntate.

Sursa Zercustoms

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

4 thoughts on “Audi R8 Carbon Limited Edition de la Prior Design

  1. Intre cele 2 marci sint clar diferente majore. Eu nu iti spun care imi place mai mult dintre cele 2 modele…dar bmw e mult mai sportiv decit audi…audi vine din urma destul de repede…pina acuma cativa ani…cu toate ce cei de la audi au introdus primii transmisia 4×4 quatro in raliuri…au ramas un pic in urma fata de modelele sport de la bmw…..eu spun ca bmw la acest nivel fac masinile un pic mai cu nerv…si audi probabil in scurt timp ii vor ajunge….cred ca mai este putin pina la acolo :)….dar cel mai important e ca din acest duel are de castigat consumatorul final…adica noi clientii…sau viitorii clineti :)…ar fi interesant si de afla o parere a celor de la BMW..:)

Comments are closed.