Hamann TYCOON EVO M bazat pe BMW X6 M vine la Geneva

Hamann Tycoon Evo M va debuta la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva si este bazat pe versiunea BMW X6 M.

E Tycoon, asa ca performantele sunt de mentionat. Propulsorul dezvolta acum 661 CP la 6.000 rpm si un cuplu de 780 Nm disponibil intre 1.500 si 5.650 rpm. De la 0 la 100 km/h ajunge in 4.2 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h.

La partea cosmetica si de performante, Hamann aduce prize de aer mai mari la partea frontala, o capota din fibra de carbon si o evacuare din otel inoxidabil cu conducte de evacuare montate median.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

5 thoughts on “Hamann TYCOON EVO M bazat pe BMW X6 M vine la Geneva

  1. am si eu o intrebare …pe cei de la hamann se poate contacta ca sa-ti tuneze masina …?????eu am un x6 50 i si vreau sa-i pun paket hamann ..am cautat pe toate site-urile din spania (eu duc traiul in spania )dar nu am gasit nici date de contact nimik ..nici dealeri nimik…va rog dak stiti ceva lasati un comment sau trimiteti un email pe (bestjobhome@hotmail.com)…ca nuj pe cine sa mai intreb .am fost si la bmw dar aia habar nu au pe ce lume traiesc ..astept raspuns (please ) …by

Comments are closed.