Cadillac CTS-V Coupe 2011 a fost dezvaluit

cadillac_cts_v_coupe_2011

Saptamana viitoare, noul Cadillac CTS-V Coupe 2011 urmeaza sa fie prezentat la Detroit in cadrul NAIAS 2010 (North American International Auto Show). Noul coupe foloseste acelasi motor V8 de 6.2 litri de pe sedan, dezvolta 556 CP si un cuplu de 747 Nm cu ajutorul carora ajunge la 100 km/h in 4.0 secunde.

La dispozitia viitorilor clienti sunt puse doua transmisii: una manuala in sase rapoarte si una automata cu padele, tot in 6 trepte. Bineinteles, un diferential cu alunecare limitata isi va face aparitia. Va mai fi disponibil sistemul Magnetic Ride Control cu doua moduri (Tour si Sport) si un sistem de franare Brembo, cu etriere in sase pistoane fata si 4 pistoane spate.

Cei de la Cadillac spun ca noul coupe foloseste acelasi tren de rulare ca si versiunea sedan, doar ca inaltimea a scazut cu vreo 51 mm, iar lungimea cam tot cu atat. Jantele masoara 19 inch si sunt incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport PS2.

Nu sunt inca imagini cu interiorul, dar constructorul spune ca volanul, scaunele si schimbatorul vor fi imbracate cu materiale noi, plus ca se va putea opta si pentru scaune Recaro ajustabile in 14 directii.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Cadillac CTS-V Coupe 2011 a fost dezvaluit

Comments are closed.