Hummer HB – Propunere de design Ciprian Andrus

humer_hb_concept_ciprian_andrus

Numele Andrus Ciprian va spune ceva? Este designer-ul roman care prin luna Octombrie ne prezenta un studiu de design numit Mazda RX-Z. Acum lanseaza un nou model numit Hummer HB, un off-roader extrem caruia ii lipsesc aproape complet consolele fata/spate de pe caroserie, dar care vine cu roti masive, cu care poti aborda cam orice suprafata, indiferent ca e asfalt, iarba, nisip, zapada.

Hummer HB ar putea fi oferit in doua variante: una va fi echipata cu un parbriz impartit in trei sectiuni si cu foarte multe camera de supraveghere dispuse in jurul masinii care vor reda imagini pe ecranele din interior. Acest model va fi preferat de catre cei care cauta o mai mare securitate din toate punctele de vedere. Cel de al doilea model va avea un parbriz obisnuit si se indreapta catre cei impatimiti de off-road. Principalele materiale folosite la fabricarea vehiculului sunt aluminiul si fibra de carbon.

In partea de jos, Hummer HB vine cu panouri dure pentru a proteja trenul de rulare si pasagerii de pietre sau alte obiecte ce ar putea aduce pagube. In bara din fata este ascuns si un troliu care ajuta in diverse situatii. Propulsorul folosit de noul Hummer ar putea fi un V6 care poate utiliza si biocombustibil, iar puterea este trimisa catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate in 6 rapoarte.

Inca o data felicitari Ciprian pentru ceea ce faci si asteptam cat mai multe idei de la tine.

Sursa si Foto Diseno-Art via Raavi si The Design Blog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Hummer HB – Propunere de design Ciprian Andrus

Comments are closed.