General Electric lanseaza o noua sanie pentru Mos Craciun

ge_sleight

Daca tot vin sarbatorile si toata lumea il asteapta pe Mos Craciun, baietii de la General Electric si-au imaginat o noua sanie, o sanie care beneficiaza de tot felul de tehnologii, pentru ca Mosul sa nu se mai chinuie cu vechea si obsinuita sanie de pana acum.

De ce este deosebita aceasta sanie? Va spun in continuare.

Invelisul Icephobic este pulverizat pe exteriorul saniei pentru a preveni acumularile de gheata in timpul calatoriei prin zapada proaspat cazuta, apoi luminile cu autoalimentare care sunt pozitionate la partea din fata a saniei. Talpile saniei sunt facute dintr-un material foarte usor si extrem de durabil care inlocuieste vechiul metal. Bateriile GE vor stoca destula energie si vor oferi putere suplimentara, oferind astfel o bine meritata pauza lui Rudolph si fratilor sai.

Un Trip Optimizer il va ajuta pe Mos Craciun sa-si programeze cat mai bine calatoriile pe care le are de facut, costumul lui va avea un sensor care poate detecta tot felul de lucruri, iar pentru ca Mosul sa nu aiba ceva probleme de sanatate va exista asa numitul Wireless Medical Sensor care il va monitoriza din punct de vedere medical, asigurandu-se spre exemplu ca respiratia este ok. Un sistem de urmarire numit Intelligence Tracking Tech ii va ajuta pe renii ramasi la Polul Nord sa vada pe unde se ascunde Mosul si in ce stare este cu distribuitul cadourilor. Ultimul gadget este discul holographic de 500 GB pe care Mosul poate stoca aproximativ 200 DVD-uri inscriptionate cu lista copiilor pntru care va aduce cadouri.

Partea mai interesanta este ca desi totul pare o gluma, multe din tehnologiile despre care ati citit pana acum, sunt sau vor fi folosite in viata reala si poarta semnatura General Electric.
(Thanks for the tip O)

Sursa GE via Autoblog

Author: Sorin Grumazescu