Porsche Cayenne Gladiator 700 GT Biturbo de la ENCO Exclusive

Destul de agresiv. Nu foarte, dar agresiv. Este Porsche Cayenne si pachetul 700 GT Biturbo adus de ENCO Exclusive. In schimb, rosu. Foarte mult rosu. De la jantele de 23 inch incaltate cu pneuri 315/25 R23, pana la manerele portierelor, scaune, consola centrala, maneta schimbatorului de viteze si portiere.

Tot la capitolul noutati amintim bara frontala cu prize mari de aer, o capota din fibra de carbon, praguri laterale, eleron de acoperis, difuzor si evacuare dubla montata median, iar la interior scaune bucket imprumutate de la 911 GT RS.

Sa trecem la motor. Tunerii reusesc sa scoata din el 700 CP si 850 Nm, astfel incat pana la 100 km/h Gladiator ajunge la 100 km/h in 4.5 secunde si la viteza maxima de 290 km/h. Si ca sa poata opri atata putere, a fost nevoie de un sistem de franare de inalta performanta, cu discuri de 410 mm si etriere in 12 pistoane la partea din fata, 380 mm si etriere in 4 pistoane la spate. Garda la sol a fost si ea coborata cu aproximativ 50 mm, multumita noii suspensii.

Preturile pentru Porsche Cayenne Gladiator 700 GT Biturbo nu au fost inca dezvaluite.

Sursa Jalopnik

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu