Mansory este in Romania

De foarte multe ori, noi cei care scriem despre masini am fost criticati (uneori poate pe buna dreptate) ca scriem prea mult despre masinile tunate de firmele de tuning specializate, in sensul ca oricum la noi nu prea vor fi companii de acest gen, iar stirile ar fi cam fara rost. Iata ca usor usor, stirile incep sa capete sens, deoarece incep sa se adune si la noi marile firme de tuning. Si printre primele care isi deschid o reprezentanta in Romania, se numara cei de la Mansory, care desi vor avea un showroom abia in luna Martie 2010, pot modifica masinilo doritorilor chiar din aceasta luna.

Vestea buna pentru cei care au in curte modele precum Bentley, Porsche, Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce, Bugatti si McLaren SLR, este ca in afara de costurile pentru modificarile in sine, transportul pana in Germania (acolo se fac modificarile de interior) va fi suportat de catre tuner. Cat priveste exteriorul unui model, ar exista posibilitatea ca acesta sa fie facut in colaborare cu Porsche Bucuresti Nord, deoarece acestia au un service Bentley.

Asa cum scriu si amicii nostri de la Automarket, desi in Romania nu exista extrem de multe modele Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce, etc, in ultima perioada, foarte multi oameni cu bani au inceput sa-si refaca “flota” din curtea casei, cu masini din ce in ce mai scumpe si mai sportive, ca sa nu mai vorbim despre cele de lux.

Asa ca Romania devine o piata destul de buna pentru cei de la Mansory si nu numai. Sunt convins ca exemplul lor va fi urmat si de alti tuneri cu renume. Si nu va dura foarte mult.

Sursa Automarket

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mansory este in Romania

Comments are closed.