Doua Mercedes-Benz CLK GTR (Coupe si Roadster) vor fi licitate

Bolizii din imaginile de mai jos, sunt scosi la licitatie. Cate unul din fiecare. Este vorba despre Mercedes-Benz CLK GTR Coupe 2005 si Mercedes-Benz CLK GTR Roadster 2006. Ce e atat de impresionant la aceste doua modele? Simplu. Coupe-ul a fost fabricat in doar 20 de exemplare, iar Roadster-ul in doar 5 exemplare.

Sub capota ascund motoare V12 de 6.9 litri ce dezvolta 612 CP, motoare cuplate la cutii manuale secventiale in 6 rapoarte, dar controlate cu ajutorul padelelor. Ambele masini beneficiaza de suspensii double-wishbone, frane din carbon, iar diferenta dintre ele este data de roll-bar-ul de pe Roadster alaturi de acoperisul demontabil.

Coupe-ul are numarul de serie 13, bordul indica doar 25 kilometri parcursi, iar pretul de pornire al licitatiei este de la 428.800 €, desi unul nou costa 1 milion de euro.

De cealalta parte, Roadsterul are numarul de serie 2, doar 34 kilometri la bord, iar pretul de pornire este de 549.750 € (nou costa 1.3 milioane de euro).

Pentru ambele masini, cei de la RM Auction care organizeaza licitatia, se asteapta la preturi mult mai mari fata de cele de pornire.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu