Mercedes-Benz C-Class Special Edition

Inca un motiv de bucurie pentru fanii Mercedes, sau cel putin pentru cei din Germania. O noua editie speciala Mercedes-Benz C-Class a fost anuntata, editie ce va primi cateva sisteme cum ar fi Agility Control, Adaptive Brake, BlueEFFICIENCY si Intelligent Light System. Pana acum aceste sisteme era optionale si unele, doar pentru modelele de top.

Exteriorul beneficiaza de cateva mici modificari cum ar fi blocurile optice cu finisaj de culoare inchisa, culori noi, jante de 17 inch in cinci spite si pneuri 235/60 R17 fata si 255/55 R17 spate.
Standardul mai primeste lumini de ceata, o noua grila cromata, lumini adaptive bi-xenon, PARKTRONIK si semnal acustic de avertizare. Interiorul primeste piele sintetica pentru scaune, iar pe covorase se poate vedea logo-ul “Special Edition”.

Atat versiunea Sedan cat si cea Estate vor fi prezente pe piata, toata gama de motoare fiind disponibila. Cei care opteaza pentru piele sintetica, vor achita undeva intre 2.689 si 3.879 €, in timp ce pentru pielea naturala costurile se ridica intre 4.629 si 5.819 €.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu