Nissan 370Z Nurbugring Edition este in Europa

Daca stam stramb si judecam drept, cand vezi scris Nissan 370Z Nurburgring Edition, zici ca cine stie ce nava cosmica o fi, cu care clar rupi gura targului. Bine…oricum rupi gura targului cu un Nissan 370Z, dar cu acesta nici pe departe asa cum va asteptati. Modelul a fost lansat de curand in Germania si din cate se pare, este inspirat din galbenul 370Z ce a participat in luna Mai la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring si va fi produs intr-un numar de doar 80 de unitati.

Exact cum va spuneam, pe langa finisajul exterior Premium Ultimate Yellow, alte noutati ar fi evacuarea Cobra mult mai galagioasa, jantele OZ de 19 inch, pneurile Dunlop SP Sport Maxx GT (255/40 R19 fata si 285/35 R19 spate) si, in astfel de cazuri, nelipsitele placute cu numarul de serie.

Nimic nou sub soare la partea mecanica. Acelasi V6 3.7 litri si 331 CP. Preturile pentru Germania au fost stabilite la 50.400 euro. Clientii vor mai primi un gift card in valoare de 150 de euro, card ce va putea fi folosit fie pentru cateva tururi de circuit, fie pentru a cumpara diverse suveniruri.

Pentru moment nu au fost prezentate si fotografiile cu noul model, asa ca asteptam.

Sursa Autoblog

Author: Sorin Grumazescu