Ford Mustang X-1 si Dodge Challenger Vapor de la Galpin Auto Sports

Tunerii de la Galpin Auto Sports, au creat pentru US Air Force doua modele cu care acestia vor merge anul acesta in Super Car Tour. Masinile folosite au fost un Ford Mustang si un Dodge Challenger, iar rezultatele dupa modificare se numesc Ford Mustang X-1 si Dodge Challenger Vapor.

Sa vorbim in prima faza despre Mustang X-1. Un interior asemanator cu cel al unei cabine de avion, cu un singur scaun. Pedalele sunt de o parte si de alta a consolei centrale, pe mijloc fiind montata o mansa ce inlocuieste volanul. Instrumentele de bord ocupa destul de mult spatiu, chiar micsorand si din marimea parbrizului. Dar cu monitoarele night-vision si thermal-vision de la interior, cui ii mai trebuie parbriz? Puterea motorului ajunge la 500 CP, iar usile verticale chiar te fac sa crezi ca ai cobora dintr-un avion.

Cam aceleasi sentimente si la Dodge Challenger Vapor. Finisaj exterior negru ce nu poate fi detectat pe radar, o evacuare care mai-mai ca nu se aude (daca vrei), dar care poate fi “pornita” la nevoie pentru a crea o diversiune. Pentru a intra in cabina, Vapor te va “verifica” bioemtric mai intai, iar odata intrat, suprizele sunt la fel de mari ca si la Mustang, adica cam aceleasi tehnologii.

Ei? Cum e? Te inrolezi? 🙂

Sursa Autoblog

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Ford Mustang X-1 si Dodge Challenger Vapor de la Galpin Auto Sports

Comments are closed.