Opel Insignia OPC Sports Tourer – Imagini si detalii

Da, au aparut imaginile si detaliile noului Opel Insignia OPC Sports Tourer. Fiind un rival destul de serios pentru Audi S4 Avant si BMW 335i Touring, noul Opel imparte destul de multe cu sedanul in patru portiere dezvaluit nu demult. Astfel avem un sistem 4WD cu un motor V6 de 2.8 litri, de 325 CP si 400Nm.

Modelul, care va fi vandut in Marea Britanie bineinteles sub denumirea de VXR, beneficiaza de o cutie manuala in sase rapoarte ce va transmite puterea catre toate cele patru roti, o suspensie coborata, frane Brembo si un diferential eLSD.

Fata de Insignia OPC Sedan, sprintul intre 0 si 100 km/h este mai “incet” cu aproximativ 0.2 secunde, adica 6.25 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Nu prea multe noutati din punct de vedere visual. Aceeasi parte frontala cu prize de aer, praguri laterale si o bara spate cu conducte de evacuare cromate. La interior, scaune Recaro, volan in trei spite si tesit la partea de jos, piele pe manerul schimbatorului si instrumente de bord mai sportive.

Cei carora le place si vor sa achizitioneze acest model, trebuie sa stie ca va putea fi gasit la dealeri incepand cu aceasta toamna.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu